top of page

Tenim la solució ajustada a les necessitats de la teva empresa

Al formulari de baix podràs contactar amb nosaltres o simplement adjunta la teva factura i t'enviarem un estudi energètic detallat de la situació actual de la teva empresa.

Vols que et fem un estudi energètic sense cap cost ni compromís? Envia'ns la teva factura i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

ahorro energético

No tens la factura a mà?

Deixa'ns el teu telèfon de contacte i un dels nostres consultors es posarà en contacte amb tu.

MIAF, la consultoria energètica amb les millors tarifes de llum i gas per a empreses

Preguntes freqüents

 • Introduint el CUPS o les dades de consum del client en la nostra calculadora, disposem del consum i demanda de potència reals. Amb ells comparem els preus de les millors companyies energètiques del mercat i podem oferir-te el major estalvi possible.

 • El CUPS (Codi Universal de Punt de Subministrament) és una clau alfanumèrica d'entre 20 i 22 caràcters que identifica cada punt de subministrament. És permanent (no varia en cas de canviar la tarifa o companyia) i imprescindible per a poder donar d'alta la llum i gas, canviar de companyia i modificar potències. Aquest codi apareix reflectit en totes les factures, al costat de les dades de subministrament.

 • Per a poder beneficiar-te de l'estalvi calculat és necessari ser client MIAF: només així podem oferir-te la contractació i gestió dels subministraments amb les comercialitzadores triades, a més de la resta dels nostres serveis d'assessoria energètica, com a revisió i validació de factures, gestió d'incidències o optimització de potències, entre altres.

 • Lamentablement no. El nostre servei d'assessorament energètic està especialitzat i va dirigit a empreses.

 • A MIAF no som colocadores de contractes a canvi d'una comissió que es repercuteix en el preu de l'energia que paga el client, sinó que ens focalitzem en què el client pagui el mínim possible. Comptar amb més de 300 ofertes de diferents companyies comercialitzadores ens permet analitzar i oferir el major estalvi possible a cada empresa. I a més li oferim un servei addicional de qualitat en la gestió del seu contracte.

 • A MIAF ens ocupem de tot el procés. Una vegada el client decideix el canvi, sol·licitem a la companyia tota la informació actual (factures i contractes) i elaborem el marc d'actuació per a fer el traspàs de manera fàcil i àgil.

 • A MIAF tenim una quota fixa a l'any. En el cas de la prestació de serveis de gas: Tarifa RL1/RL2: 70 €/any, Tarifa RL3/RL4: 90 €/any, Tarifa

  RLTB5/RLTB6/RLTA6: 125 €/any, Tarifa RLTB7/RLTA7: 600 €/any, Tarifa RL8/RL9/RL10/RL11: 800 €/any.

  En el cas de la prestació de serveis d'electricitat: Tarifa 2.0TD: 70 €/any, Tarifa 3.0TD: 125 €/any*, Tarifa 6.1TD / 6.2TD: 400 €/any*, Tarifa 6.3TD / 6.4TD: 600€/any*. *Opció d'afegir un import extra que inclou el servei d'optimització de potències i anàlisis d'energia reactiva.

 • Com a consultors energètics, en MIAF no basem la col·locació del contracte en la comissió de les comercialitzadores. Per tant, per a poder oferir l'oferta més competitiva als nostres clients, cobrem una quota fixa anual que ens permet oferir un servei integral d'assessorament i gestió d'incidències, i que l'estalvi final del client sigui major.

 • Cada negoci té les seves característiques i, per tant, un perfil de necessitats energètiques diferents. A MIAF, trobem la millor oferta per a la teva empresa segons els teus consums i demandes de potència reals. I cada 3 mesos revisem que continuï sent la més competitiva.

 • Com a consultors energètics, a MIAF no basem la col·locació del contracte en la comissió de les comercialitzadores. Per tant, per a poder oferir l'oferta més competitiva als nostres clients, cobrem una quota fixa anual que ens permet oferir un servei integral d'assessorament i gestió d'incidències, i que l'estalvi final del client sigui major.

 • En principi sí, però cal tenir en compte les possibles penalitzacions associades al teu contracte. A MIAF analitzem el seu impacte i t'assessorem sobre el millor moment per a fer el canvi.

 • A MIAF verifiquem que la potència del teu negoci s'adapti als requeriments de les teves instal·lacions. D'aquesta manera, evitaràs fallades energètiques produïdes per una potència insuficient, així com sobrecostos si la potència és excessiva o insuficient.

 • Com a client de MIAF, rebràs un email amb les claus d'accés a la plataforma. I si tens qualsevol dubte, només has de consultar-nos.

 • A la nostra plataforma disposes d'un canal de comunicació específic per a notificar incidències, així com un històric en el qual consultar l'estat de cadascuna d'elles: canvis de nom o número de compte, pujades/baixades de potència, talls de llum… I sempre que ho necessitis, pots contactar per telèfon amb el teu gestor personal.

 • No és necessari. Nosaltres ens ocupem de realitzar tots els tràmits amb les companyies energètiques i a MIAF podem gestionar en el teu nom qualsevol incidència que es produeixi.

 • Pots contactar amb MIAF en qualsevol moment de dilluns a divendres, de 9 a 18 h, per telèfon (+34 931 190 791), via xat o correu a través de la nostra

  Plataforma.

 • A MIAF ens ocupem de revisar i validar les teves factures per a comprovar que tot estigui correcte. Si detectem algun error, el reclamem directament a la companyia. A més, et podem ajudar a resoldre qualsevol dubte que et sorgeixi sobre elles.

 • Per descomptat. No hi ha límit de subministraments a contractar per client.

 • L'energia reactiva és aquella que es produeix en instal·lacions elèctriques on es necessiten transformadors, motors o receptors. Aquesta energia és perjudicial per a la instal·lació, ja que crea interferències i sobrecàrregues i no produeix un rendiment útil. Per aquest motiu, quan l'energia reactiva consumida excedeix el percentatge establert pel BOE, es cobra una penalització econòmica en la factura de la llum. A MIAF analitzem i reduïm el teu consum en energia reactiva en cas de ser necessari, mitjançant la instal·lació de bateries de condensadors.

 • És l'energia que prové de fonts 100% renovables, com és el cas de l'energia eòlica, solar, geotèrmica, hidroelèctrica o mareomotriu. A MIAF podem segmentar ofertes de les comercialitzadores perquè puguis contractar únicament energia verda.

 • És tota comercialitzadora situada en el teu entorn geogràfic. Si estàs interessat, a MIAF podem segmentar les ofertes de les companyies per criteris de proximitat territorial.

bottom of page