top of page

Serveis energètics per la teva empresa

A MIAF oferim un ampli catàleg de serveis pels nostres clients, tots ells inclosos en una única quota anual.

consultor energético

Comparem centenars d’ofertes energètiques en segons

El màxim estalvi de forma continuada

És difícil determinar quina és la millor oferta per a cada punt de subministrament en cada moment. Amb més de 400 entitats comercialitzadores d'energia operant en el territori, amb una oferta canviant i altament susceptible a les fluctuacions de mercats nacionals i internacionals, les opcions són nombroses i molt variades.

 

La solució que hem desenvolupat a MIAF perquè els nostres clients comptin sempre amb les millors condicions contractuals en cadascun dels seus punts de subministrament és la nostra calculadora de tarifes.

L’última tecnologia en comparadors de tarifes al servei de la teva empresa

La nostra calculadora de tarifes és un comparador únic. Compta amb un amplíssim directori de més de 600 ofertes tant de llum com de gas, provinents de més de 40 companyies comercialitzadores. Moltes d'elles no es poden contractar de manera directa, per la qual no les trobaràs a cap altre lloc.

 

El seu disseny ens permet incorporar les noves ofertes existents i els canvis tarifaris que es produeixen diàriament en el mercat en qüestió de minuts.

 

Segmentem les ofertes segons les característiques del client i les seves preferències. Per exemple, ens permet filtrar les ofertes i segmentar-les per companyies de proximitat o tenint en compte exclusivament aquelles que treballen amb energia verda.

 

Calculem la potència òptima contractada per a cada punt de subministrament perquè els nostres clients no paguin per allò que no fan servir.

 

Revaluem tota la teva contractació energètica de manera periòdica, per tal de mantenir les millors tarifes de forma continuada.

calculador energética

Pots provar la nostra calculadora tu mateix i des d'aquesta mateixa pàgina web per saber si hi ha alternatives competitives per als contractes energètics de la teva empresa. No té cap cost i et costarà menys de 3 minuts. També pots enviar-nos una factura i t’enviarem un estudi energètic, totalment gratuït i sense cap compromís.

Vols saber si estàs pagant de més en les teves factures de llum o gas?

plataforma de luz y gas

Que MIAF se n’encarregui de tot no vol dir que tu en perdis el control

El sector energètic és complex i volàtil. És per això que a MIAF fem una aposta ferma per la transparència. I d'aquesta voluntat neix la nostra plataforma exclusiva per a clients. Perquè és cert que ens n’ocupem de tot perquè no hagis de fer res, però no volem que perdis el control de la teva informació energètica.

 

Des de la plataforma exclusiva per a clients podràs:

Consultar l'estat dels contractes i factures, així com descarregar els documents.

Afegir factures per a la revisió i validació.

Realitzar un seguiment dels subministraments i consum a través dels històrics de factures i incidències.

Analitzar la despesa i estalvi anuals segmentats per punts de subministrament.

Contactar directament amb MIAF a través d’un xat o correu electrònic.

gestor de inciendicas

Un equip de professionals a disposició de la teva empresa

Oblida't de les llargues esperes al telèfon per gestionar les altes, les baixes, les modificacions en els teus contractes, canvis en les domiciliacions bancàries, la validació de les teves factures o les incidències que puguin sorgir amb els teus contractes, factures i companyies comercialitzadores o distribuïdores.

A MIAF hem construït un equip multidisciplinari i experimentat, equipat amb les últimes eines tecnològiques i amb accés a canals de comunicació preferents amb les companyies energètiques. Tot això ens aporta una millor capacitat de resolució per a abordar qualsevol tipus de problema; permet dur a terme una gestió eficient de tota la teva contractació energètica i ens dota d'una gran rapidesa a l'hora de resoldre incidències.

Saber més sobre MIAF

comparador de tafiras

Total control dels teus consums i potència contractada

Informació precisa, decisions correctes

Contractar les tarifes adequades i efectuar una correcta optimització de potències són factors clau per a reduir la teva tarifa al mínim. Això sí; per ajustar tota la contractació energètica de la teva empresa és necessari conèixer els hàbits de consum energètic de cada punt de subministrament.

 

Amb l'objectiu d'aconseguir un estalvi fins i tot major, des de MIAF monitoritzem el teu consum i analitzem la teva demanda de potència, entre altres indicadors. Només així podem ajustar la teva contractació energètica perquè paguis solament per allò que necessites. Per descomptat, tindràs accés a totes aquestes dades també a través de la plataforma exclusiva per a clients.

 

Monitoritzar els teus patrons de consum també ens permet detectar qualsevol anomalia de manera ràpida i precisa per a reaccionar o tan aviat com ens sigui possible.

partner energético

Tots els serveis amb partners de confiança

La nostra xarxa de partners energètics

L'eficiència energètica, l'adequació d'espais, instal·lacions i d'equipament energètic o la petjada de carboni són conceptes que preocupen cada vegada més a les empreses. És per això que ens hem envoltat dels millors proveïdors de serveis energètics.

 

Des de MIAF t'assessorem en qualsevol d'aquests aspectes per a que coneguis quins beneficis i inconvenients té cada moviment o acció abans de realitzar-la, i comptem amb una extensa xarxa de partners energètics per a garantir que les teves instal·lacions energètiques quedin sempre en les millors mans. Si vols adequar un espai, instal·lar plaques fotovoltaiques, comptadors de telemesura, bateries de condensadors… Et referirem als professionals més competents, que conformen la nostra xarxa de partners.

Més temps pel que importa, la teva empresa.

Zero gestions i tràmits energètics

A MIAF som plenament conscients que la gran majoria d'empreses arriben a nosaltres per l'estalvi. També sabem que la gran majoria es queda per la tranquil·litat. Nosaltres ens ocupem de tot per a que tu no hagis de fer res.

gestión de incidencias

 o llámanos al +34 931 190 791

bottom of page